ИСТОРИЯ ИЗОБРЕТЕНИЙ
Главная | Каталог статей | Регистрация | Вход
Суббота
23.09.2017
19:23
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » Статьи » Техника и промышленость

ТІСТО ДЛЯ МЛИНЦІВ І ОЛАДОК

ТІСТО ДЛЯ МЛИНЦІВ І ОЛАДОК

{i}Для млинців і оладок тісто готують безопарним способом рідкої консистенції: для млинців співвідношення борошна і води 1:1,65, для оладок 1:1.{/i}

Млинці

Борошно пшеничне — 72, яйця — 1/10 шт., цукор — 3, маргарин столовий — 3, вода — 115, дріжджі (пресовані) — 3, сіль— 1,5, маса тіста — 195, маргарин столовий — 5 або кулінарний жир, або олія для смаження — 4, маса готових млинців— 150, масло вершкове — 10 або сметана — 20, або джем, повидло — 20,2, або мед — 15,2, або ікра — 25,5, або кета — 38, або сьомга - З, або оселедець — 52. Вихід — 160/170/160/170/165/175.

У невеликій кількості води або молока розчинити сіль, цукор, додати попередньо розведені дріжджі, суміш процідити, з'єднати з рештою води, підігрітої до температури 35—40 °С, додати борошно, яйця і перемішати до утворення однорідної маси, потім додати розтоплений жир і знову перемішати. Тісто поставити у тепле місце на 3—4 год. У процесі бродіння його перемішують (обминають). Щоб млинці були більш пористими, білки яєць збити, ввести наприкінці бродіння і запарити тісто киплячим молоком.

Випікати млинці з обох боків на розігрітих сковородах, змащених жиром. Товщина млинців має бути не менш як З мм. Подавати по 3 шт. на порцію.

Тісто для оладок

Борошно пшеничне — 481, яйця—3/5 шт., молоко або вода — 481, дріжджі (пресовані) — 14, цукор — 17, сіль — 9. Вихід— 1000.

Тісто для оладок готують так само, як і для млинців, але більш густої консистенції.

Оладки

Тісто для оладок—176, маргарин столовий — 9 або кулінарний жир — 7, маса готових оладок—150, масло вершкове— 10 або сметана — 20, або джем, або повидло, або мед, або варення — 15, або цукор — 15. Вихід — 160/170/165.

Оладки випікати на розігрітих сковородах, листах або електросковородах так само, як млинці, порціонуючи по З шт., 5—6 мм завтовшки. Оладки можна смажити у фритюрі. Подавати з маслом, сметаною, джемом, повидлом, медом, варенням, цукром.

ТІСТО
Категория: Техника и промышленость | Добавил: Parovozik (27.12.2013)
Просмотров: 477 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Категории раздела
Изобретения [398]
Транспорт [1]
Военная техника [0]
Компьютеры [0]
Космонавтика [0]
Электроника [0]
Связь [0]
Робототехника [0]
Детали машин [1]
Техника и промышленость [26]
Поиск
Друзья сайта
Block title
Block content
Вам Скучно? То гда Вам Сюда!
  • МЕГА СБОРНИК САМОДЕЛОК
  • ОНЛАЙН ТЕЛЕВИДЕНИЕ
  • ОНЛАЙН РАБОТА
  • БРОНЕ ТЕХНИКА
  • Смотреть онлайн кино бесплатно
  • ИЗОБРЕТЕНИЯ И ИЗОБРЕТАТЕЛИ
  • МИР ОРУЖИЯ
  • ОНЛАЙН КИНО
  • Самоделки
  • ВКУСНО С НАМИ
  • Блог о Все и не очем
  • Архив знаний
  • ОНЛАЙН КИНО
  • Фотоальбомы
  • энциклопедия авиации
  • Игры Денди Sega Онлайн
  • Сделай сам
  • New Wiki
  • Энцеклопедия кораблей
  • Железнодорожный транспорт
  • Доисторическая Европа
  • Динозавры
  • Дирижабли
  • Цивилизация майя
  • Древний Восток
  • Скучать некогда
  • Читаем книги онлайн
  • Создай свой блог сам
  • Copyright MyCorp © 2017
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz